Wiering Software


Inleiding
Handleiding
Download
Topscores
Vragen
Registreren
Links


English
Nederlands
Terug naar
Wiering Software

CHARLIE II

Nieuws

De nieuwe versie 3.20 heeft nu ondersteuning voor volledig scherm op Windows 8 / 10.

Er is nu een uitbreidingsset voor Charlie II met 18 nieuwe levels! Deze zijn gebaseerd op de oorspronkelijke levels (stijl, achtergrond, muziek), maar bevatten compleet nieuwe gebieden om te verkennen. Bij elkaar kun je op zoek gaan naar meer dan 4000 munten en diamanten!

De uitbreidingsset kost € 15,- en het is alleen te gebruiken als je al de gewone levels geregistreerd hebt.

Bekijk hier plaatjes van de nieuwe levels.

Inleiding

Na het enorme succes van Charlie de Eend, heeft Wiering Software nu een vervolg gemaakt: Charlie II! Dit spel combineert de speelbaarheid van de oorspronkelijke versie met een compleet nieuwe serie gebieden om te verkennen!


Charlie II - Titelscherm

Verzamel alle diamanten en munten die je kunt vinden en kijk uit voor de gevaarlijke wezens. Spring bovenop vijanden om deze uit te schakelen. Charlie kan zwemmen en zelfs in het water duiken om verborgen gebieden te vinden!

De shareware versie bevat zes speelbare gebieden (waarvan twee verborgen zijn). Dit is een derde van het volledige spel.


Charlie II in een venster

Je kunt het spel in een venster spelen of met volledig scherm, druk op Alt+Enter om om te schakelen. Je hebt Windows 95 of hoger nodig en DirectX 6.0 of hoger. Voor oudere computers is er ook een DOS versie van het spel. Download.Inleiding - Handleiding - Download - Topscores - Vragen - Registreren - Links
Licentie - Copyright, Privacy, Disclaimer