Wiering Software


Inleiding
Handleiding
Download
Topscores
Vragen
Registreren
Links


English
Nederlands
Terug naar
Wiering Software

CHARLIE II

Download

Hier kun je de shareware versie van Charlie II ophalen. Hiermee kun je het spel op je eigen PC uitproberen en kijken of je het leuk vindt. Er zit geen tijdslimiet in het spel, dus je kunt het zo lang spelen als je wilt. Maar als je alle levels wilt kunnen spelen, dan moet je registreren.

Om Charlie II te kunnen installeren, heb je een PC nodig met Windows 95, 98, Me, 2000, XP of Vista en daarop moet ook DirectX 6 of hoger geïinstalleerd zijn. Het is ook te spelen op een 486 (of hoger) PC met DOS. Installeer het daarvoor eerst onder Windows en maak vervolgens een kopie van de geïnstalleerde bestanden.

De nieuwste versie is: 3.11 (datum: 31 januari 2008). Heb je eerder een vorige versie geïnstalleerd, verwijder die dan eerst (uninstall) en installeer deze versie op dezelfde plaats (zo blijven je topscores en instellingen beschikbaar).


Mocht het spel bij jou niet helemaal goed werken, stuur dan een bericht naar bugs@wieringsoftware.nl. Geef een duidelijke omschrijving van het probleem en vergeet niet te vermelden wat voor PC je hebt en welke versie van Windows je gebruikt.Inleiding - Handleiding - Download - Topscores - Vragen - Registreren - Links
Licentie - Copyright, Privacy, Disclaimer